ABOUT US – Pension Fortuna, Demänová

 

Dana a Ján Kňazeovi

Amikor 2007-ben vállalkozás céljából megvásároltunk egy családi házat Demänovában, nem is sejtettük, mennyire megváltozik az életünk, és mennyi új dolgot tanulunk majd. Ez a szép épület Liptó meseszép környezetében abban az időben magánszállásként szolgált. Azt szerettük volna elérni, hogy panziónk családias hangulatú legyen, és kellemes környezetet biztosítson vendégeink számára az épületen belül és a kertben is. Ez természetesen számos javítást igényelt, és ezután is több felújítást tervezünk.

A panzió mai családias formája és a kellemes hangulat a bizonyíték arra, hogy mindez sikeresen megvalósult. Mindehhez, ha a háziak maguk készítik elő a szobákat, elszállásolják Önöket, reggelit és házi süteményeket készítenek vagy tippeket adnak a szabadidő eltöltésére, biztosak lehetnek benne, hogy átlagon felüli szolgáltatásokban és kellemes pihenésben lesz részük.

Filozófiánk, hogy a panziónk működtetésébe beletegyük  a lelkünket is, hogy vendégeink olyan személyes élményben részesülhessenek, amit máshol nehezen találnának meg.

Ma már tudjuk, hogy csak úgy érdemes a munkánkat végezni, hogy vendégeink örömmel térjenek vissza hozzánk. És úgy gondoljuk, hogy ez eddig mindig teljesült. Rendelkezésükre állunk napi 24 órában az év minden napján.

Dana and Ján Kňaze